Αποστολή

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ιδρύθηκε και λειτουργεί για:

  1. Τη μελέτη, ανάδειξη, προβολή και αξιοποίηση του Αρκαδικού ιδεώδους, ως διαχρονικής πολιτιστικής σταθεράς του Δυτικού πολιτισμού από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας.
  2. Την ανάδειξη και αξιοποίηση του διαχρονικού οικουμενικού συμβολισμού της Αρκαδίας άρρηκτα συνδεδεμένου με τις αξίες του ανθρωπισμού, της ειρήνης, της αρμονίας, του σεβασμού της φύσης, της χαράς της ζωής, της ελευθερίας, της ευαισθησίας, του μέτρου, της απλότητας και της επιστροφής στην ουσία.
  3. Την αφύπνιση και καλλιέργια της επίγνωσης του Αρκαδικού Ιδεώδους και του πλούτου αυτού στην Ελληνική και παγκόσμια Αρκαδική κοινωνία, καθώς και η δημιουργία και ενίσχυση ουσιαστικών δεσμών ανάμεσα στην πραγματική Αρκαδία με τους τόπους και φορείς που μετέχουν αυτού του πολιτιστικού κεκτημένου ανά τον κόσμο.
  4. Την επιδίωξη ενίσχυσης και υλοποίησης βιώσιμων δράσεων και προγραμμάτων σχετικά με την πρακτική εφαρμογή των αρχών και αξιών του Αρκαδικού Ιδεώδους στους τομείς του ανθρωπισμού, του πολιτισμού, των τεχνών και επιστημών, της παιδείας και της κατάρτισης, της ανάπτυξης και τηε προστασίας του περιβάλλοντος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 28-30,
11526 ΑΘΗΝΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΡΟΥΡΓΊΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 πμ - 5 μμ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο: 
+(30) 2106983080
Κινητό: 
+(30) 6986612788
Fax: 
+(30) 2106918883
Email +
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.