ΝΕΑ

Ανακοινώσεις, ενημερώσεις, δελτία τύπου, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Κατόπιν απόφασης του ΔΣ της 23ης Ιουνίου 2020
προσκαλούνται τα Τακτικά Μέλη
της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
που θα πραγματοποιηθεί την
Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, στις 12.00 το μεσημέρι
στο γραφείο της Εταιρείας,
οδός Χατζηκωνσταντή 28-30, Αμπελόκηποι, Αθήνα,
με τα ακόλουθα θέματα Ημερησίας Διάταξης:

1. Διαπίστωση απαρτίας
2. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα
3. Εισδοχή νέων Εταίρων
4. Πεπραγμένα (Απολογισμός Δραστηριοτήτων και οικονομικών )
5. Έκθεση Ελεγκτού και απαλλαγή απερχομένου ΔΣ
6. Προγραμματισμός Δραστηριοτήτων και Οικονομικός Προϋπολογισμός νέας περιόδου
7. Λοιπά προταθέντα θέματα
8. Αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου ΔΣ και σύσταση Επιτροπών

Αθήνα 24 Ιουνίου 2020

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Νικόλαος Κ. Καλτεζιώτης
Πρόεδρος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΗΣ

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΗ, Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
pavlisΤο ΔΣ εκπροσωπήθηκε από τον Έφορο του ΔΣ Άγγελο Δενδρινό και τα μέλη της Τοπικής Ομάδος Τρίπολης Χάρη Ταλούμη, Γιάννη Σαμπράκο και Μίμη Φωτόπουλο, οι οποίοι επέδωσαν στην οικογένεια του μεταστάντος το ψήφισμα της Εταιρείας και του Δικτύου στην κηδεία του μεταστάντος, που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλέιου στην Τρίπολη το Σάββατο 7 Ιουνίου 2020. Από τα Ιδρυτικά Μέλη του Δικτύου παρέστησαν οι Νώντας Σπυρόπουλος και Γιώργος Χριστοδουλόπουλος. Η προσφορά του αειμνήστου υπήρξε καθοριστική κατά την διάρκεια της θητείας του, στηρίζοντας την Εταιρεία στα τοπικά, εθνικά και διεθνή προγράμματα παρέχοντας ηθική και υλική υποστήριξη.  

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΤΡΗΣ 1928-2012

sountrisΓεννήθηκε το 1928 στην Τεγέα της Αρκαδίας. Εργάσθηκε στην επιχείρηση του πατέρα του και αμέσως μετά μετακόμισε στην Τρίπολη, όπου διακρίθηκε ως νέος, δυναμικός, δημιουργικός, έντιμος, ικανός και, το σημαντικότερο, καλλιεργημένος και καλός άνθρωπος.

Χάρη την αποφασιστική συμβολή του, ανέπτυξε γρήγορα στην Τρίπολη, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες. Ως δεινός δημοσιογράφος, ταξίδεψε ευρέως στην Ελλάδα και το εξωτερικό καλύπτοντας με ειδήσεις, σχόλια και άρθρα ως το τέλος της ζωής την μηνιαία Εφημερίδα Αρκαδικά Νέα.

Διαβάστε Περισσότερα

PAUL BOUCHET 1924-2019

Paul Bouchet 250 Με βαθειά λύπη πληροφορηθήκαμε ότι την 25η Μαρτίου 2019 έφυγε από την ζωή ο Paul Bouchet, Επίτιμο Μέλος της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Γαλλίας του Διεθνούς Δικτύου ΑΡΚΑΔΙΑ.
Προς τούτο και εκ μέρους όλων των μελών της Εταιρείας και του Δικτύου αποστέλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους φίλους και συνεργάτες του στο Forez, καθώς και την ευρύτερη «οικογένεια των Γάλλων «Αρκάδων και Αρκαδιστών».
Καθ΄ όλο τον μεγάλης διάρκειας και εξαιρετικά σημαντικό βίο του ο Paul Bouchet προσέφερε αφειδώς, ανιδιοτελώς και εθελοντικά τις γνώσεις του, τις γνωριμίες του και τις υπηρεσίες του στο Forez -tην Γαλλική Αρκαδία- και την τοπική κοινωνία τoυ τόπου καταγωγής του, στην Πατρίδα του, στην επιστήμη του δίκαιου και στον ανθρωπισμό.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 28-30,
11526 ΑΘΗΝΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΡΟΥΡΓΊΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 πμ - 5 μμ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο: 
+(30) 2106983080
Κινητό: 
+(30) 6986612788
Fax: 
+(30) 2106918883
Email +
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.