ΑΡΚΑΔΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΝΕΩΝ

H Διεθνής Αρκαδική Εταιρεία θεωρεί πρώτιστη υποχρέωση την προβολή, διάδοση και αξιοποίηση του Αρκαδικού Ιδεώδους, ως μέσου διάπλασης χρηστού χαρακτήρα και διαμόρφωσης της προσωπικότητος ολοκληρωμένου και έλλογου πολίτου. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε τον θεσμό των Αρκαδικών Ομίλων, που απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθητές εκπαιδευτηρίων και νέους ηλικίας μέχρι 25 ετών και οι οποίοι λειτουργούν εντεταγμένοι μέσα σε αντίστοιχους φορείς, που είναι μέλη του Διεθνούς Δικτύου «Αρκαδία».
Οι Αρκαδικοί Όμιλοι Νέων κύριο μέλημα έχουν τα μέλη τους να συνειδητοποιήσουν ότι οι διαχρονικές ουμανιστικές αρχές και αξίες που συγκροτούν την παρακαταθήκη της Αρκαδίας, ως διαχρονικής έννοιας και πολιτιστικής διάστασης, μπορεί να τα εφοδιάσουν με προσόντα που θα τα κατευθύνουν στην συμβολή επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα τώρα, όπως -άλλωστε- έπραξε και στο παρελθόν.
Η λειτουργία των Αρκαδικών Ομίλων γίνεται υπό την ευθύνη του φορέα που προτείνει την σύστασή τους, υποδεικνύοντας ταυτόχρονα τον ενήλικα Υπεύθυνο και τον αναπληρωτή του στην αρμόδια Εθνική Επιτροπή του Διεθνούς Δικτίου «Αρκαδία» προς έγκριση και με βάση τον ακόλουθο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.
Τα μέλη των Αρκαδικών Ομίλων Νέων:

  • Συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις και τους διαγωνισμούς του Διεθνούς Δικτύου ¨Αρκαδία» στην πατρίδα τους ή στο εξωτερικό.
  • Συνεργάζονται με άλλους Ομίλους σε διακρατικό και διεθνές επίπεδο.
  • Λαμβάνουν το Ενημερωτικό Δελτίο μας με ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή.
  • Προμηθεύονται τις εκδόσεις και τα αναμνηστικά από το πωλητήριό μας σε μειωμένες τιμές.

Για αναλυτικές πληροφορίες εδώ:      

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 28-30,
11526 ΑΘΗΝΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΡΟΥΡΓΊΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 πμ - 5 μμ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο: 
+(30) 2106983080
Κινητό: 
+(30) 6986612788
Fax: 
+(30) 2106918883
Email +
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.