ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καλωσήλθατε στην ιστοσελίδα της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας.

Από το 2007 η παγκόσμια ομάδα μας μελετά και αξιοποιεί το ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ, ένα σύστημα αρχών και αξιών που έγινε τρόπος ζωής μέσα στους αιώνες και επηρρέασε το δυτικό πολιτισμό από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας και έκαμνε την ΑΡΚΑΔΙΑ σύμβολο της εφικτής ευδαιμονίας και του επίγειου παραδείσου.

Μέσα από τις σελίδες του ιστότοπού μας παρέχουμε γνώση, ενημέρωση, πληροφορίες για την πραγματική και τη συμβολική Αρκαδία, το Αρκαδικό Ιδεώδες και τη συμβολή του στη διαμόρφωση του δυτικού πολιτισμού καθώς και προτάσεις για την αξιοποίησή του στις μέρες μας.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ

Παρουσίαση συνοπτικής αναφοράς για την Αρκαδία και το Αρκαδικό ιδεώδες καθώς και ενημέρωση για την Διεθνή Αρκαδική Εταιρεία και το Διεθνές Δίκτυο ΑΡΚΑΔΙΑ.

pdf pdf
el en

 

 

 

 

Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΚΑΔΙΑ

Για τη μελέτη και αξιοποίηση του Παγκόσμιου Αρκαδικού Κεκτημένου.

Παρουσίαση:

1. Έργου περιόδου 2008-2015
2. Εγχειρίδιο με πληροφορίες, κανονισμούς,οδηγίες και υποδείγματα, τα οποία αφορούν στην αποστολή, δομή, εσωτερική οργάνωση και λειτουργία των θεσμικών οργάνων της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας:

  • Διεθνές Δίκτυο «Αρκαδία»
  • Αρκαδικοί Όμιλοι Νέων
  • Ένωση Φίλων της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας
pdf pdf
2008-2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ 2015
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΚΑΔΙΑ

NEA

Ανακοινώσεις, ενημερώσεις, δελτία τύπου, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις

 

NEA
Hercules lookingat his son Telephus. Fresco. Pompei, c 70. a.C. Telephus was the son of Hercules and Avgis, daughter of Aleos, King of Tegea and Neaeras. After his birth, Telephus was left to die on Mt. Parthenion by his grandfather. He managed to survive when a deer fed him with her milk after the intervention of the gods and he was brought up by a shepherd that found him later. The female figure at the centre symbolizes Arcadia.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 28-30,
11526 ΑΘΗΝΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΡΟΥΡΓΊΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 πμ - 5 μμ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο: 
+(30) 2106983080
Κινητό: 
+(30) 6986612788
Fax: 
+(30) 2106918883
Email +
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.